SHOE TRENDS

PANTOFII AU FOST VEDETELE SEZONULUI PRIMAVARA-VARA 2009 (era si momentul!!) UITATI DE NEGRU, UITATI DE TOCURI MIDII SI FORME SIMPLE, IN SFARSIT NE PUTEM FACE DE CAP!!PINK & ORANGE  R  THE NEW BLACK!

PAIETE, FUNDE, STRASURI, BARETE, AMESTEC DE CULORI, FORME CIUDATE,LEMN, PANZA, ANIMAL PRINT,BLANA, DANTELA, PENE,FRANJURI, TOTUL ESTE PERMIS SI NIMIC NU ESTE EXAGERAT.

trends-2009-no-62

O SINGURA PROBLEMA AVEM: TREBUIE SA LUAM LECTII DE ALPINISM.TOCURILE AU CAPATAT INALTIMI AMETITOARE.IAR PLATFORMELE ALEA DE 4-5 CM IN NICI UN CAZ NU AJUTA.SE PARE  CA TOCURILE CA SI ECONOMIA AU FOST AFECTATE DE INFLATIE.

trends-2009-no-53

O ALTA OPTIUNE AR FI TALPA ORTOPEDICA.NU CA NU AI PUTEA CALCA GRESIT SI RUPE GLEZNA,DAR MACAR ITI OFERA MAI MULTA STABILITATE SI CONFORT LA DEPLASARE.

azzedine-alaia-copy2christian-louboutin-almeriajimmy-choo-2009 UN ALT TREND ESTE CEL AL SANDALELOR „GLADIATOR” CU SNURURI SI BARETE CE URCA AMETITOR, UNEORI CHIAR PANA LA GENUNCHI. trends-2009

PLATFORME SI TOCURI GROASE DE LEMN, PLUTA SAU DECORATE CU SFOARA.

MARNI

marni-2009

MIU MIU

miu-miu-2009

BALERINII, MOCASINII,  SAU ORICUM VRETI SA-I DENUMITI NU AU FOST UITATI IN ACEST SEZON, CACI ASA CUM V-AM ZIS TOTUL A MERS PE EXTREME :  ORI PE CATALIGE  ORI  CU PICIOARELE PE PAMANT.

SE POARTA TOATE CULORILE, PORTOCALIU, CORAL, GALBEN, CULORI METALICE, TOT CE VA TRECE PRIN CAP.

PIELE, SATIN, CHIAR SI PLASTIC  (TOTUSI  AVAND IN VEDERE PRETUL DE ACHIZITIE AL UNOR  „PAPUCEI” DIN PLASTIC  BY GIVENCHY ,PARCA   MAI STAI SA TE GANDESTI UN PIC LA FAPTUL CA PANA LA URMA URMEI SUNT NISTE GUMARI IN CARE ITI TRANSPIRA PICIORUL MAI RAU DECAT LA SAUNA).

FUNDITE, VOLANASE SI APLICATII, ORICE ESTE PERMIS.

designer-flats

givenchy-plastic-115-gbp1 GIVENCHY givenchy-plastic

Reclame

2 responses to “SHOE TRENDS

  1. Cat costa pantofii Marni?:x:x

    • Buna,

      pantofii din pagina „SHOE TRENDS” nu sunt de vanzare. Anul trecut cand am deschis acest mic magazin am facut eu o trecere in revista a ultimilor modele si a tendintelor la vremea respectiva. Fotografiile cu respectivii pantofi fac parte din articolul respectiv. Nu sunt in posesia mea, deci nici de vanzare 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s